Pàgines

dijous, 16 de maig del 2013

Proves PAU

Sèrie 3

Exercici 1:

1.1 El fora de camp és tot allò que no veiem en l'enquadrement però que d'alguna manera o altra forma part de l'escena, ja sigui  perquè la forma de l'enquadrement ens ho suggereixi o perquè ens ho imaginem.

1.2 El pla seqüència és una gravació que es realitza en un sol pla, sense recórrer a l'edició o muntatge. Respecte necessàriament l'espai i el temps, ja que no està fragmentat.

1.3 L'el·lipsi cinematogràfica és una tècnica narrativa que consisteix en alterar la continuïtat temporal per permetre avançar l'història en funció de les necessitats del guió.

Exercici 2:
OPCIÓ A

2.1 Es tracta d'una imatge panoràmica del port de Barcelona, presa desde l'interior marí de la costa , amb un camí de boies que mostren la profunditat i que arriben a la línia horitzontal delimitada per la costa que, al mateix temps, genera la panoràmica.
En aquesta fotografia abunden les textures amb perfils i ombres, i combinacion de blanc i negre que ofereixen tot al protagonisme de l'imatge a l'skyline de la ciutat.

2.2 La fotografia sembla no haver rebut cap manipulació digital i la manca de llum natural nega la possibilitat d'una il·luminació artificial. Podria deduïr-se que l'objectiu de la càmera amb què s'ha captat l'imatge compta amb una lent angular.

OPCIÓ B


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada